Linn toetab korvpallikooli ka järgmisel hooajal

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Olenemata möödunud hooaja raskustest, on MTÜ Valga Korvpallikool kinnitanud valmisolekut jätkata meistriliigas Valga linna nime all võistlemist ka järgmisel hooajal, andis teada Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist.
 

Valga linnavalitsus sai reedel, 25. mail linnavolikogult loa võtta rahaline kohustus 2013. aastaks ning sõlmida leping MTÜ Valga Korvpallikooli tegevuse toetamiseks kuni 28 760 euro ulatuses.

Kuna korvpalli võistlushooaeg ei lange kokku Valga linna eelarveperioodiga, annab antud eelnõu garantii, et Valga linn toetab ka 2013. aastal MTÜ Valga Korvpallikool tegevust. See annab omakorda võimaluse panna ka järgmisel võistlushooajal välja meistriliiga meeskond.

Valga linnapea Kalev Härk ütles, et toetades korvpallikooli esindusvõistkonna osaslemist meistriliigas, soovib linn motiveerida ka teisi võistlusspordi alasid pürgima kõrgematesse liigadesse. «Kõik Valga nime all Eesti meistriliiga tasemel osalevad ja noorte järelkasvu toetavad klubid võivad tulevikus arvestada linna toetusega,» lubas linnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles