Aivar Rehemaa ja Andrus Veerpalu said kaheksanda koha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusataja Aivar Rehemaa.
Suusataja Aivar Rehemaa. Foto: Toomas Huik.

Aivar Rehemaa ja Andrus Veerpalu said Libereci maailmameistrivõistlustel meeste teatesprindis kaheksanda koha, teatas rahvusringhääling.

Rehemaa näitas head minekut esimeses ja kolmandas vahetuses, kui andis teate Veerpalule üle esimesena. Viiendas vahetuses tal enam nii palju jõudu ei jätkunud ning Veerpalu läks viimasele vahetusele vastu üheksandana, liider Norrast 8,8 sekundit hiljem.

Eestlane suutis oma vahetusega mööduda kanadalasest Devon Kershaw'st ja lõpetas kaheksandana, võitjast Norrast 8,7 sekundit hiljem.

Võitluses kuldmedalite nimel edestas sprindi maailmameister Ola Vigen Hattestad finišisirgel sakslast Axel Teichmanni (+0,5) ja soomlast Sami Jauhojärvit (+0,5). Riikide esimesed sõitjad olid Johan Kjölstad, Tobias Angerer ja Ville Nousiainen.

Medalikolmiku ja eestlaste vahele mahtusid veel Venemaa (Andrei Parfjonov - Nikita Krjukov; +2,2), Prantsusmaa (Jean Marc Gaillard - Cyril Miranda; +3,0), Rootsi (Mats Larsson - Emil Jönsson; +4,3) ja Kasahstan (Aleksei Poltaranin - Nikolai Tšebotko; +5,8).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles