KK Valga alistas kodus Tarvase

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Valga versus Rakvere Tarvas
KK Valga versus Rakvere Tarvas Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

SEB korvpalli meistriliiga kolmapäevaõhtuses mängus alistas KK Valga Rakvere Tarvase 76 : 71 (40 : 38).

Tulemust võib pidada üllatavaks, sest Valga meeskond pidi läbi ajama ilma oma põhitsentri Richard Andersonita, teatas Eesti Korvpalliliit.

Seda enam pingutasid aga teised ning Antti Vasar tegi hooaja parima etteaste, kogudes 25 punkti (neist 10 neljandal veerandajal) ja 9 lauapalli. Raido Roos lisas 17, Heiko Rannula 12 ja Reinar Hallik 11 punkti pluss 11 lauapalli.

Valga võitiski mängu eelkõige tänu võitluslikule tegutsemisele - ründelauas ületati vastast 13 : 7 ja see saigi võrdse visketabavuse juures määravaks. Tarvase parim oli Ando Tagamets 18 punkti ja 9 lauapalliga. Kristo Saage lisas 14 ja Priit Silland 13 punkti.

Valga juhtis terve neljanda veerandaja vältel üsna turvalise vahega, kuid põnevust jätkus siiski viimaste sekunditeni. Veel 14 sekundit enne lõppu oli külalistel võimalus vahe minimaalseks vähendada, ent Kristo Saage eksis mõlemal vabaviskel ja Valga oli pääsenud.

Võit tõstis Valga turniiritabelis viiendaks, Tarvas langes kuuendale kohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles