Selgusid tublimad ettevõtjad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ASi Sanwood tootmishoone Keenis
ASi Sanwood tootmishoone Keenis Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga maavalitsuse, Valgamaa Omavalitsuste Liidu, Valgamaa arenguagentuuri ja Valgamaa partnerluskogu välja kuulutatud konkursile «Valgamaa ettevõtluse auhind» esitati neljas kategoorias kokku 12 nominenti. Vastavalt esitajate põhjendustele selgitas komisjon välja võitjad.

Parim tootmisettevõte 2011 on AS Sanwood – 15 aastat tegutsenud ettevõte, kes üks olulisemaid tööandjaid Sangaste vallas.

Firma on laiendanud tootmist lähtuvalt maksimaalsest keskkonnasõbralikkuse ja energiasäästu põhimõttest. Ettevõtet iseloomustavad kõrge töökultuur ning võime ja tahe teiste ettevõtjatega koostööd teha. Samuti on AS Sanwood oluline Sangaste valla kultuuri- ja spordielu toetaja ning kõrge sotsiaalse paindlikkusega tööandja.

Parim teenindusettevõte 2011 on OÜ Sistem – mitmekülgseid teenuseid pakkuv ettevõte, mida iseloomustab kõrge teenindustase ja atraktiivsus. Firmale kuuluv Müllersoni Ärimaja pakub nüüdisaegset töökeskkonda mitmele ettevõttele ja asutusele, hotell Metsis aga köidab omanäolisusega ning on Valga visiitkaart neile, kes majutust soovivad.

Parim uustulnuk 2011 on Lumikohvik OÜ. Ettevõtte tegevust iseloomustab areng, kvaliteetsed teenused ja leidlikkus nii sise- kui väliskujunduses. Kohvik-restoran l.u.m.i on Otepääle toonud hubasust ja omapära ning lisaks maitseelamustele ja hubasele miljööle rikastab ka kohalikku kultuurielu – seal esinevad luuletajad, lauljad ja sõnameistrid.

Ettevõtluse edendaja 2011 on OÜ Valga Puu, kes on oma laiahaardelise tegevusega aidanud kaasa nii Hummuli valla kui Valgamaa ettevõtluse arengule. Lisaks väärib märkimist asjaolu, et OÜ Valga Puu on toetanud paljusid Hummuli valla ettevõtmisi ning neis ka ise aktiivselt osalenud.

Konkursi võitjaid ja nominente tunnustatakse 18. juunil Valgamaa kutseõppekeskuses maakonna tänuüritusel, mille käigus saavad tunnustuse ka konkursil «Kaunis Eesti kodu 2012» osalenud. Lisaks esitletakse Valgamaa aastaraamatut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles