Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga turg töötab täistuuridel. Teisipäeval ahvatlesid ostjaid kodumaised maasikad ja värske kartul. Rohkesti osteti ka taimi ja lilli.

Reedel sõidavad pidulised üle Eesti vaba nädalavahetust nautima kuuendat aastat järjest toimuvale Pühajärve jaanitulele. Pikemalt loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Loominguliste noorte eestvedamisel leiab järgmisel nädalal aset loominguline kunstilaager Tõrvas. Võimalus kätt proovida on fotograafias, luules, maalimises ja joonistamises.

Valgamaalase toimetusse pöördus naine, kes üllatus, kui temaga võttis ühendust Viasat, pakkudes lepingu sõlmimist, sest TV3 ja Kanal 2 võib-olla lahkuvad vabalevist. Kas on põhjust muretseda, loe paberlehest!

Helme vallas Kalme küla servas Jõku jõe käärus asub pilkupüüdev Jõekääru talu. Selle peremees on energiast ja edumeelsetest mõtetest pakatav Ain Juurikas. Persooniloo leiad Valgamaalasest!

Esmaspäeval Valgamaa kutseõppekeskuses toimunud tänuüritusel tunnustati konkursside «Kaunis Eesti kodu 2012» ja «Valgamaa ettevõtluse auhind 2011» võitjaid ning nominente. Samas esitleti Valgamaa aastaraamatut 2011.

Jaanipäeva, iidset suvepüha ja aasta tähtsaimat päeva tähistatakse üle Eesti traditsiooniliste lõkete ja tantsuõhtutega. Nõnda süütavad maakonna valdade elanikud jaanilõkked vaat et igas vallakeskuses ja külakeses. Pidude nimekiri paberlehes!

India on juba mõnda aega olnud üks riikidest, kus noortejuhendaja Siiri Liiva on tahtnud oma elu jooksul ära käia. Seetõttu otsustas ta, et võtab ette kuuajalise reisi unistuste sihtkohta.

Kui Eesti majutusettevõtete teenuseid kasutas aprillis viis protsenti enam turiste kui mullu, siis Valgamaal oli see protsent 19. Kokku külastas maakonda üle nelja tuhande turisti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles