Valgas kadus äriklientidel järjekordselt netiühendus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: .

Esmaspäeval, 2. märtsil kadus mõnedel Valga äriklientidel paarikümneks minutiks internetiühendus. See on juba neljas rike viimase kuu jooksul.


Valgamaalase andmeil kadus internetiühendus esmaspäeval kella 14.45 paiku. «Rike kõrvaldati kell 15.10,» ütles Elioni avalike suhete juht Lilian Viirma ning lisas, et Elion vabandab kõikide klientide ees, kelle töö rikkest tingituna häiritud oli.

Viirma lisas, et koos Valgamaalase toimetusega oli lühiajaliselt ilma internetiühenduste kokku viis äriklienti.

Viimati kadus Elioni internetiühendus Valga äriklientidel 17. veebruari hommikul. Internetiühendus oli toona lühiajaliselt häiritud umbes sadakonnal ärikliendil. Ühendus kadus hommikul kella 9 paiku ning rike kõrvaldati kella 9.18ks.

Internetihäireid esines ka 6. veebruari õhtul.

2. veebruaril kella 10 paiku halvasid keskseadme rikkest põhjustatud probleemid aga Elioni äriklientide internetiühenduse Lõuna-Eestis. Mitu tundi väldanud häired takistasid ka mitmete Valga asutuste tööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles