Pikne põhjustas Lõuna-Eestis mitu tulekahju

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äike
Äike Foto: Arvo Meeks

Pikne põhjustas neljapäeval Lõuna-Eestis mitu tulekjahu, milles inimesed siiski vigastada ei saanud.

Valgamaal sõitsid päästjad kell 16.32 Sangaste valda Vaalu külla, kus pikselöök oli süüdanud suure vana paju. Päästjad saagisid viltuse puu maha ja kustutasid selle.

Kell 19.02 teatati häirekeskusele tulekahjust Tartumaal Kambja vallas Rebase külas, kus pikselöögist oli süttinud sauna katus. Omanikud suutsid tule ise kustutada, kohale sõitnud päästjad kontrollisid tuleohutust.

Kell 19.32 teatati häirekeskusele tulekahjust Vara vallas Tähemaa külas. Päästjate sündmuskohale jõudes põles laudvoodriga ristpalkmaja lahtise leegiga ning katus oli juba sisse kukkunud. Hoones lõhkes metallist bensiinikanister, mis suurendas tule intensiivsust veelgi. Päästjad jõudsid enne lõhkemist köögist välja tuua gaasiballooni. Hoone hävis tules täielikult, inimesed kannatada ei saanud. Esialgsetel andmetel põhjustas ka selle tulekahju hoonesse löönud äike.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles