Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pedeli äärde sattujaid võtab vastu rannamajal lehviv punane lipp. Seda sundis heiskama eelmisel nädalal jõest leitud reostus. Mis selle põhjustas ja kui hull olukord on?

Valgamaalase poole pöördus pahane linnakodanik, kelle väitel ei saa maakonnakeskuse R-Kioskist osta pensionärile mõeldud linnaliinibussi sooduskaarti.

Juba mõni nädal on Valgas võimalik sõita vesijalgrataste ja sõudepaadiga. Uksed avas ka kohvik Neptun.

Õpilasmalevlased korrastavad Valgas surnuaedu ja rannaala, vajadusel laovad puidki riita. Sisustatud on ka nende vaba aeg.

Kohtuvaidluste tõttu seiskunud veemajandustööd Tõrvas on uuesti käima läinud. Välja on kuulutatud hange vee- ja kanalisatsioonitöödele ning reoveepuhasti ehitusele.

Helme valla päeval vaadati tagasi tehtule ning räägiti tulevikust. Samas said tunnustuse ka heakorrakonkursil osalenud.

Murelik lugeja kurtis Valgamaalasele, et Rimi WCs võib keset loomulike vajaduste rahuldamist juhtuda, et ruumi siseneb pahaaimamatult järgmine hädaline.

Valgamaa partnerluskogu teeb Soome ja Leeduga koostööd, mis suunatud puutöö tutvustamisele.
Ees ootavad kogemuste vahetamine, näitused ning reis Leetu.

Rally Estonia meelitas Lõuna-Eestisse huvilisi üle terve Eesti ning tõeline rallimelu jõudis ka maakonna väiksematesse kohtadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles