Politsei õnnetusi ralliga ei seosta

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rally Estonia 2012
Rally Estonia 2012 Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga patrullteenistuse juht Robert Kõvask rääkis, et ralliüritus Rally Estonia möödus Lõuna-Eesti käänulisi ja kitsaid teid ning tihedat liiklusvoolu arvestades liikluses ilma tõsiste vahejuhtumiteta.

«Kuigi nädalavahetusel toimus Valgamaal mitu tõsist liiklusõnnetust, ei olnud need seotud siiski otseselt ralliüritusega,» tõdes Kõvask.

Kõvaski sõnul teostas politsei liiklusohutuse tagamise nimel ka tihedamalt liiklusjärelevalvet. «Otepää piirkonnas tabati kahe päevaga viis kriminaalses joobes autojuhti, keda ei saa otseselt ralliga seostada, kuna juhid tabati hommikusel ajal pärast Otepääl korraldatud pidu,» selgitas ta.

Pealtvaatajate suure huvi tõttu oli kohati probleeme sõidukite parkimisega ning kiiruse ületamiste kohta tuli politseil vormistada 60 väärteomaterjali. Kokku vormistasid ralli ajal liiklusturvalisust taganud patrullid 72 liiklusalast väärteomaterjali.

Piirkonnas oli abis ka helikopter, millega monitooriti probleemsemaid liiklussõlmesid ja edastati telepilti rallijuhtimiskeskusesse parema ülevaate saamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles