Täna lõppes Valgamaa noorte kolmas suvekool

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks matkategevustest on kanuutegevus
Üks matkategevustest on kanuutegevus Foto: Ülla Tamm

Suvekool lõpetati täna päeval, kus toimusid noorsootöötajate poolt läbiviidavad teatevõistlused ja suvekooli rändkarika üleandmine end suvekoolis kõige aktiivsemalt üles näidanud meeskonnale. Samuti valiti loosiga järgmise aasta suvekooli korraldav vald või linn.

2010. aastal Valgamaa noorsootöötajate poolt algatatud traditsiooni eesmärgiks on kasvatada Valgamaa noorte ühtsustunnet ja pakkuda sisukat suvist vaba aja veetmise võimalust. Eelnevalt Sangaste ja Otepää valdades toimunud sündmus tõi tänavu Põdrala valda üle 140 osaleja. Erinevalt varasematest sündmustest oli sel korral pandud rohkem rõhku mitmesugustele matkaliikidele ja meelelahutusele.

Matkategevuse eest vastutas seiklusfirma 360 kraadi, kes esimese ja teise päeva vältel annab võimaluse panna ennast proovile näiteks gepsimises, sõlmede sidumises, kajaki- ja kanuusõidus, köielkõnnis ja ronimises.

Erinevate päevade meelelahutuslik tegevus tipnes teisipäeva õhtul kell 21.00 algava avaliku kontserdiga, mille peaesinejaks oli eesti-metal bänd Cookies. Nende tuntuim liige oli laulja Venno Loosaar. Ansambel sai nime selle järgi, et erinevalt paljudest teistest bändidest tarbivad selle liikmed suure koguse õlle asemel limonaadi ja küpsiseid. Karske bänd tegi 2004. aastal ka narkoennetustööd Tallinna koolides. 2007. aastal ilmus bändi esimene album "Cookies".

Soojendusesinejatena astusid üles rokkmuusikat viljelev Otepää noortebänd Les 3,14 ning kes noored räpparid Anna Korsak ja Ol*, kes ise nimetavad oma muusikastiili kiirvormis luuleks või meloodiliseks hip-hopiks.

Sündmust korraldas Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla. Selle läbiviimist toetavad hasartmängumaksunõukogu, kohaliku omaalgatuse programm, Eesti Noorsootöö Keskus läbi avatud noortekeskuste konkursi, Valgamaa Omavalitsuste Liit ja LEADER programm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles