Hankele laekus kuus pakkumist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torutööd Tõrvas
Torutööd Tõrvas Foto: Vello Jaska

OÜ Tõrva Veejõud väljakuulutatud hankele Tõrva linna vee- ja kanalisatsioonisüsteemide rekonstrueerimiseks ja laiendamiseks laekus kokku kuus pakkumist.

Tõrva Veejõudude esindaja Raivo Kraak ütles, et hanke esimesele osale laekus kaks pakkumist ja teisele osale neli. Kraak lisas, et ettevõte loodab hanke võitja välja selgitada järgmisel nädalal. «Planeeritud on, et ehitustööd algavad veel sellel aastal,» sõnas ta.

Hanke esimese osa käigus tuleb pakkujal teostada ehitustöid Õhne jõe vasaku kalda ja kesklinna piirkonnas. Kokku rekonstrueeritakse umbes 2,5 kilomeetrit ja ehitatakse umbes 13,8 kilomeetrit veetorustikke. Sealhulgas rekonstrueeritakse 75 ja ehitatakse 462 uut liitumispunkti.

Samuti rekonstrueeritakse umbes 2,9 kilomeetrit ja ehitatakse ligi 12,5 kilomeetrit isevoolset kanalisatsioonitorustikku. Sealhulgas rekonstrueeritakse 68 ja ehitatakse 473 uut liitumispunkti.

Lisaks rekonstrueeritakse neli ja ehitatakse 14 uut reoveepumplat ning ehitatakse umbes 2,2 kilomeetrit survekanalisatsiooni torustikke.

Teise osa käigus teostakse ehitustöid Riiska linnaosas, kus rekonstrueeritakse umbes 1,5 kilomeetrit ja ehitatakse ligi 1,5 kilomeetrit veetorustikke. Sealhulgas rekonstrueeritakse 23 ja ehitatakse 20 uut liitumispunkti. Lisaks rekonstrueeritakse umbes 2,6 kilomeetrit ja ehitatakse ligi 1,4 kilomeetrit isevoolset kanalisatsioonitorustikku. Sealhulgas rekonstrueeritakse 40 ja ehitatakse 11 uut liitumispunkti.

Hankel osalemiseks pidi pakkuja viimase kolme majandusaasta summeeritud netokäive ehituse valdkonnas olema olnud esimese osa puhul vähemalt üheksa miljonit ja teise osa puhul kolm miljonit eurot.

Tõrva linna reoveepuhastusjaama projekteerimis-ehitustööde hankele laekus aga kolm pakkumist. "Pakkumiste hinnavahemik on 1,3--1,7 miljonit eurot ilma käibemaksuta," ütles Raivo Kraak. Hanketööde eeldatav kestvus on 300 päeva.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles