Õppeaasta saab avalöögi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esinema on lubanud tulla ka Riigikogu Keskfraktsiooni asemees Mailis Reps.
Esinema on lubanud tulla ka Riigikogu Keskfraktsiooni asemees Mailis Reps. Foto: Järva Teataja / Scanpix

Valgamaal annab avalöögi uuele õppeaastale 29. augustil toimuv maakonna hariduskonverents «Õpetaja kui haridusliider muutuval Eesti haridusmaastikul». Valgamaa koolirahva ette astuvad Valga kultuuri- ja huvialakeskuse saalis haridus- ja teadusministeeriumi esindajad, Eesti arvamusliidrid ja koolijuhid, andis teada linnavalitsuse avalike suhete spetsialist

Konverentsiga soovitakse anda nii pedagoogidele kui haridusjuhtidele ülevaade Eesti hariduselus toimuvatest muudatustest ning arutleda õpetaja rolli üle.

Valga linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti juhataja Anneli Rantsi sõnul on tal korraldajana heameel tõdeda, et huvi konverentsi vastu on suur ja toob kokku üle 400 pedagoogi ja teisi haridusest huvitunuid kogu Valgamaalt.

«Tore, et mitu kooli on konverentsile registreerunud kogu pedagoogilise kollektiiviga – see võimaldab kõikidel meeskonna liikmetel saada igapäeva koolielus vajalikku teavet vahendajateta ja esitada ettekandjatele küsimusi,» rääkis Anneli Rants

Taolist hariduskonverentsi korraldatakse Valgas teist aastat, mullu oli huvi selle vastu väga suur.

Valga linnavalitsus soovib ka järgnevatel aastatel hariduskonverentsi traditsiooni koostöös Valgamaa Omavalitsuste Liidu ja Valga maavalitsusega jätkata.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles