Firmajuht ja kooliarst ei näinud kahtlast paranähtust

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Tarmisto ja Ants Taul jääaukudes vee temperatuuri mõõtmas.
Ivo Tarmisto ja Ants Taul jääaukudes vee temperatuuri mõõtmas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kas olete viimasel ajal näinud või kuulnud mõnda paranähtust ning kas usute meteoriidi langemisse maakonda?

Hillar Salumäe,
Atko Liinid Valga regiooni juhataja


«Ei ole midagi sellist kuulnud ega näinud. Olen sellest teemast vaid ajakirjanduse vahendusel lugenud. Ka tuttavad ei ole sellisest kogemusest rääkinud. Meteoriidiga võib olla nii ja naa. Pigem kommenteeriks Valga tänavaauke.»

Aasa Põder,
kooliarst


«Ei ole tõesti kuulnud midagi kahtlast. Meteoriidi langemist välistada ei saa. Aga eks teadlased uurivad, millega tegu oli. Muidu mõtlesin minna maale Tagula kanti, et vaadata, kas ka minu talu järvele on mingid kummalised augud tekkinud.»

Tõnu Kürsa,
Valga politseijaoskonna ülem­komissar


«Mina ei ole midagi kahtlast märganud. Ka tutvusringkonnas ei ole kuulnud sellisest kogemusest. Lugenud olen sellest vaid ajalehtedest. Millegi konkreetsega on seda raske seostada. Pean kõige reaalsemaks seletuseks aga õhku lastud raketiosade mahapudenemist.»

Arne Nõmmik,
Tsirguliina rahvamaja juhataja


«Ise ei ole kahjuks näinud. Aga nii Valgamaalasest kui ka teistest lehtedest olen teema kohta lugenud. Lugesin just sellest, et ka Põhja-Lätti on midagi langenud. Tõesti väga huvitavad lood on olnud ja kahju, et ise millegi sellisega pole kokku puutunud.
Et tegemist just meteoriidiga on, seda eriti ei taha uskuda, sest seda muud risu tiirleb taevas päris palju. Ja mine sa tea, ehk siin mõned kohalikud kratid on ka paugutanud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles