Kunstikool tutvustab piiriüleseid tegevusi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valka kunstikool
Valka kunstikool Foto: Hele Heletäht

Reedel, 21. septembril toimuvad Valka kunstikoolis avatud tund. Kõigil huvilisel on võimalus teada saada, kuidas koolis viiakse ellu Eesti-Läti koostööprogrammi projekti «Valka kunstikool ühise piiriülese kultuuri ja hariduse keskusena», andis teada Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist.

Euroopa territoriaalse koostöö päeva puhul toimuv ettevõtmine on hea võimalus tutvuda kunstikooli ja sealse tegevusega. Osalejatele pakutakse võimalust väljendada end loomingulises tegevuses ning saada vastuseid küsimustele.

Euroopa territoriaalse koostöö päeva tähistatakse tänavu kogu Euroopas esmakordselt. Sellega tahetakse selgitada ja tutvustada inimestele, kuidas on territoriaalse koostöö programmid muutnud elu paremaks just nende regioonis. Idee algatajad ja initsiaatorid soovivad, et selle päeva tähistamine kujuneks traditsiooniks.

Balti riikides viiakse ellu 11 Euroopa territoriaalse koostöö programmi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles