Esilinastus tõi kokku saalitäie publikut

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää kultuurikeskus
Otepää kultuurikeskus Foto: Taimi Käos/Valgamaalane

Otepää kultuurikeskuses 20. septembril esilinastunud kohalike noorte film «Pähklipäev» tõi kokku hulgaliselt noori kinohuvilisi, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Popkorni ja kokakoola asemel pakkusid noored näitlejad kinokülastajatele pähkleid, taustamuusikaks kõlas ehe torupillimäng. Filmi autor ja lavastaja Kerli Adov rääkis enne filmi vaatamist sellest, kuidas linateos sündis. Üllatusmomente jagus palju: ka näitlejad nägid tervikuna filmi alles esilinastusel.

Filmi pealkiri viitab Otepää endisele linna nimele Nusstag, mis saksa keeles tähendab pähklipäeva. Filmi tegelaste lood juhtuvadki kõik Otepääl.

Filmi tegemisel osalesid Otepää draamaklassi ning Otepää Teatri näitlejad, samuti Veikko Täär. Filmi autor ja lavastaja on Kerli Adov, heli ja kaameratöö eest vastutas Ott Rõngas.

Filmiprojekti tegemiseks vajalik tehnika soetati kohaliku omaalgatuse programmi abiga.

Copy
Tagasi üles