Tööd võtavad sooja ja sulgesid tänava

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärna puiesteel on käimas soojustrassi tööd. Liiklus on üleskaevatud teelõigul suletud.
Pärna puiesteel on käimas soojustrassi tööd. Liiklus on üleskaevatud teelõigul suletud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Juba neljapäeva keskpäeval hakkas toimetus saama linnarahvalt infot nädalavahetusel plaanitavast soojakatkestusest. Kui algul räägiti, et katkestus algab juba reede õhtust ning kestab esmaspäeva õhtuni, siis hiljem info muutus. Selguse saamiseks pöördus Valgamaalane AS Eraküte poole.

AS Eraküte Lõuna-Eesti piirkonna juhataja Jaak Ziugovi info põhjal toimub linnas soojavarustuse katkestus 29. septembril kella 00.30 kuni 30. septembri õhtul kella 18ni. Katkestuse tingivad soojavõrgu avariitööd Pärna puiesteel majade 2 ja 4 vahel asuval peamagistraaltorul.

«Vabandame soojuskatkestusest tingitud ebameeldivuste pärast. Loodame mõistvale suhtumisele ning soovime meeldivat koostööd,» oli Ziugovi sõnum tarbijatele.

Veel juhib küttefirma tähelepanu sellele, et tarbijad, kelle soojusenergiaga varustamine jätkub katkestuse ajal Kuperjanovi katlamajast, ei täidaks sel ajal hoonete küttesüsteeme. «Kuperjanovi tänava katlamaja ei suuda tagada täitmiseks vajalikku rõhku ja täitmisega kaasnev suurenenev soojusenergia kulu võib häirida teiste hoonete soojusvarustust,» selgitas juhataja.

Avariiolukorra või vigastuse ilmnemisel palub küttefirma sellest koheselt teavitada telefonil 521 4579.

Soojusvarustuse katkestus toimub AS Eraküte andmetel alljärgnevates Valga hoonetes: Aia tänav 12, 14, 16, 17, 19; Allika 19; E. Enno 25, 32, 42; Kesk tänav; Kungla 15, 21; Kuperjanovi 3a, 3b, 6, 7, 10, 16, 18a, 43; Liiva 16; Mesipuu tänav; Metsa 1, 1a; Puiestee tänav; Pärna pst; Raja 5; Riia 18; Sepa tänav; Sõpruse 1; Tähe tänav; Uus tänav; Vabaduse 10, 2/4, 3, 5, 6, 8, 13; Vee tänav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles