A. Le Coq teeb koostööd figuurisõpradega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aura Figuurisõprade vesi.
Aura Figuurisõprade vesi. Foto: AFP / Scanpix

A. Le Coq toob sel nädalal turule kaltsiumit sisaldavad vaarika- ja mustsõstramaitselised veed Aura Figuurisõbrad. Uued tooted on valminud koostöös tervislikku eluviisi propageeriva rühmitusega Figuurisõbrad. 1,5 liitrit vett katab 45 protsenti inimese päevasest kaltsiumivajadusest.

A. Le Coqi juhi Tarmo Noobi sõnul on tegemist populaarse Kaalujälgijate vee järeltulijatega, mis sarnaselt Kaalujälgijate kaubamärgiga tänaseks turult kadunud. «Kuna Kaalujälgijate vesi oli tarbijate seas niivõrd populaarne, otsustatigi koostöös Figuurisõpradega valmistada uus samaväärne jook, mis sisaldaks piisavas koguses kaltsiumi ning vajalikke mineraale,» kirjeldas Noop uusi tooteid.

Aura Figuurisõprade vees sisalduv kaltsium aitab kiire elustiili ning sageli tasakaalustamata toidusedeliga inimestel ära hoida kaltsiumipuudusest tulenevaid muresid. Uued Aura vaarika- ja mustsõstramaitselised veed sisaldavad liitri kohta 250 mg kaltsiumi.

Nii vaarika- kui mustsõstramaitse neutraliseerib soolade maitseteravuse ja muudab vee meeldivaks. Eriti oluline on kaltsiumisisaldusega vesi naistele, kuna nende kaltsiumivajadus on suurem. Samuti on vesi vajalik kõigile figuurihoidjatele, kes ei söö suurtes kogustes piimatooteid.

99 protsenti kaltsiumist on luudes ja hammastes, tagades nende tugevuse, ülejäänud osa aga veres ja muudes kudedes.

Kaltsium on vajalik ka lihaste, sealhulgas südamelihaste normaalseks tööks, närviimpulsside edasikandmiseks, ensüümide ja hormoonide sünteesiks ja mitmeteks muudeks otstarveteks. Inimene vajab kaltsiumi kogu elu jooksul.

Uued vaarika- ja mustsõstramaitselised veed Aura Figuurisõbrad on 1,5-liitrites plastpudelites ning toote soovituslik hind kauplustes on 11.50-11.90.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles