Näljasurma äärel olev koerake vajab abi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Lugudele väärkoheldud loomadest ei näi lõppu tulevat. Kui paari nädala eest jõudis Valgamaal ekselnud poolpime koer taas perenaise juurde, siis sedapuhku tuli teade kurvas olukorras loomast Rakvere lähedalt Vinni vallast. Sealt leiti tee äärest näljasurma äärel olnud 6-7aastane isane koer, kes toimetati Virumaa varjupaika, teatas portaal koer.ee neljapäeval, 26. märtsil.

Loomast oli leidmise hetkel järele jäänud ainult läbivettinud elav luustik, märkis portaal.

Esmalt pügati koerakest loomaarsti juures. Loom on aga alles nii nõrk, et ei jõua eriti liikuda, kuid sabaliputused ning püüd iga hinna eest suhelda ei jäta vähimatki kahtlust tema elutahtes.

Kuna koerake vajab külmetuse tõttu pikemaajalist ravi, samuti turgutamist eritoiduga, on tema saatus nüüd ainult heade inimeste kätes.

Aidata saab, tehes omale sobivas suuruses annetus Varjupaikade MTÜ kontole 10220068203017 märksõnaga «Vinni koerake»! Ravi, hoolduse ja meditsiiniliste protseduuride kogumaksumus on praeguse seisuga hinnanguliselt 6000 krooni.

Samuti otsib koer endale uut toredat omanikku.

Ka Valga varjupaika sattus eelmise aasta lõpus kaks alatoidetud koera, kellest üks hiljem suri. Teine aga tõi ilmale kutsikad, kellest neli hiljem samuti surid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles