Valga neiu püüab saates finaalikohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas televaatajad hääletavad Katrin Ruuse saate finaali, selgub homme õhtul.
Kas televaatajad hääletavad Katrin Ruuse saate finaali, selgub homme õhtul. Foto: TV3

Saates «Eesti ostib superstaari» pääses stuudiovooru Valga neiu Katrin Ruuse. Homme selgub, kas ta jõuab ka finaali.

Praegu Tartus Jaan Poska gümnaasiumi 11. klassis käiv Ruuse läks superstaarisaatesse teist korda, sest läinud aastal tal kaugele jõuda ei õnnestunud.

Kuna Valga muusikakoolis kitarri ja laulmist õppinud Ruuse soovib oma tuleviku muusikaga siduda, näeb ta superstaarisaadet hea võimalusena esinemiskogemust juurde saada.

Ruuse viimane lauluõpetaja Evald Raidma kiitis neiu hoolsust ja vastuvõtlikkust. «Tubli ja andekas tüdruk,» sõnas ta. «Ta on hea vokaal – kõlava häälega. Sõnumi edasiandmises läks ta paremaks ja hääletämbriga sai tööd tehtud. Mul on hea meel, et ta stuudiovooru sai.»

Noorte lauljate saatus on nüüd televaatajate kätes. Kolmel järjestikusel pühapäeval selguvad «Eesti otsib superstaari» viienda hooaja kümme finalisti.

Eile kogunesid Tallinnas WAFi laulu- ja tantsukooli kümme teatrivoorust edasipääsenud tüdrukut, et anda oma häälepaeltele veel viimast lihvi ja valmistuda pühapäevaseks tuliseks võistluseks TV3 otse-eetris. Just siis selguvad telefonihääletuse tulemusena tüdrukute hulgast kolm esimest finalisti.

Järgmisel nädalal asuvad võistlustulle noormehed, kelle hulgast pääsevad kolm televaatajate lemmikut tänavuste finalistide hulka.

Kahest esimesest stuudiovoorust finaali ukse taha jäänutel ei maksa aga siiski meelt heita, kuna kohtunikud valivad nende hulgast kümme võistlejat, kes astuvad üles kolmandas stuudiosaates teist korda. See on viimane võimalus tõestada televaatajatele, miks nad väärivad kohta finaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles