Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeval Valkas avatud Eesti Energia koostootmisjaam toodab Läti elektrivõrku elektrit ning Valka linnale soojust. Viimase eest hakatakse maksma vähem kui Valgas.

Läti president külastas visiidil kaksiklinnadesse ka Valgamaa kutseõppekeskust ning Valka kunstikooli, mis tema sõnul tõestavad kahepoolset head koostööd.

Saates «Eesti ostib superstaari» pääses stuudiovooru Valga neiu Katrin Ruuse. Pühapäeval selgub, kas ta jõuab ka finaali.

Neljapäeval võõrustas oma 105. sünnipäeva tähistav Otepää gümnaasium maakonna õpetajaid. Pikemalt loe laupäevasest Valgamaalasest!

Persoonilugu räägib emotsionaalnsest ja püsimatust tegutsejast, Valgamaa aasta õpetajast Ülle Kümmelist. «Minu meelest on hästi oluline, et säiliks pikk suvepuhkus, sest siis jõuab akusid laadida,» räägib Kümmel, kes arvab ka, et õpetajatöö pole selline, mida saaks niisama, üksnes raha pärast teha.

Jätkame kauaaegse reporteri Helju Keskpalu algatatud rubriiki «Kümme küsimust». Õpetajate päeva puhul vastavad küsimustele Otepää gümnaasiumi õpetajad, abikaasad Kaidi ja Toomas Palmiste.

Toimetusse pöördus pahane vanaproua, kes ütles, et maakonnalehes kaupa reklaamiv kartulimüüja on teda haledalt petnud. Müüja väidab, et kartul on korralik ning proua lihtsalt kiuslik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles