Otepääl näeb homme Eesti suusahüppe ja kahevõistluse tippe

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehvandi suusahüppetorn on praegu veel lumevaba, kuid lähiaegade ilmad lubavad toota piisavat kunstlund.
Tehvandi suusahüppetorn on praegu veel lumevaba, kuid lähiaegade ilmad lubavad toota piisavat kunstlund. Foto: Margus Ansu.

Laupäeval, 28. märtsil toimuvad Otepääl, Tehvandi Spordikeskuses Eesti meistrivõistlused kahevõistluse paarissprindis ja karikavõistlused suusahüpetes.

Kell 10.40 algavad Tehvandi K90 hüppemäel Eesti karikavõistlused suusahüpetes. Stardiprotokolli on kantud enam kui 30 hüppajat eesotsas koondislaste lllimar Pärna ja vigastusest paranenud Mats Pihoga.

Kell 12.00 tehakse algust kahevõistluse paarissprindi hüppevõistlusega ja kell 14.00 toimub Tehvandi Suusastaadionil murdmaadistants, Paarissprindis toimub kummalgi võistlejal üks võistlushüpe, murdmaadistantsiks on 1 km ja seda tuleb mõlemal meeskonna liikmel läbida 5 korda. Kahevõistluse paarissprindis on võistustulle asumas 13 meeskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles