Maavalitsus ja Kaitseliit korraldavad ühise mõttekoja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.minueesti.ee

«Teeme ära. Minu Eesti» mõttetalgutel 1. mail tuleb Valga maavalitsuse ja Kaitseliidu Valgamaa maleva koostööna korraldatavas ühises mõttekojas arutluse alla eelkõige maakonna ettevõtluse arendamine ja uute töökohtade loomine, teatas maavalitsus.


Kojavanema valitud teemadele - «Ettevõtlus ja töökohad» ning «Eesti maine» on korraldajad lisanud ka kolmanda - «Valitsemiskultuur».

Maavalitsuse ruumides toimuva mõttekoja talgujuhid on maavanema ülesandeid täitev Kalev Härk ja sihtasutuse Valgamaa Arenguagentuur arenduskonsultant turismi valdkonnas Siret Saretok.

Osalema on oodatud kõik - olenemata vanusest, haridusest või erialasest ettevalmistusest. Vaja on vaid tahet midagi nii enda, teiste valgamaalaste kui ka kogu Eestimaa heaks ära teha.

Teemadel kaasarääkimisest huvitatuid oodatakse 1. mail kell 10 Valga maavalitsusse (Kesk 12, Valga). Kaasa tuleks võtta avatud ja sõbralik meel.

Talgutel osalemiseks saab registreeruda kodulehel www.minueesti.ee või meiliaadressil Kalev.Hark@eesti.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles