Politsei hoiatab rahaautomaatide kasutajaid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahaautomaat
Rahaautomaat Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Valga politseijuht Tõnu Kürsa hoiatab, et piiriäärsetel aladel on sagenenud juhtumid, kus kurjategijad paigaldavad pangaautomaatidele seadmeid pangakaardi andmete kopeerimiseks.

Laupäeval, 20. aprillil kella 13.22 ajal üritas tumedates riietes tundmatu isik Valgas Rimi kaupluse juures asuvale Swedbanki sularahaautomaadile paigaldada kaamerat pangakaardi andmete kopeerimiseks. Tänu tähelepaneliku inimese sekkumisele ei õnnestunud kurjategijal oma tegu lõpuni viia ning ta põgenes Läti Vabariiki Valka linna.

Politsei palub pangaautomaate kasutavatel inimestel olla tähelepanelikud ja veenduda, et automaadile ei ole paigaldatud lisaseadmeid. Üldjuhul on sellistel juhtudel pangakaardi sisestamise pilu tavalisest kitsam."

Valga politsei teenindas nädalavahetusel kokku 34 väljakutset. Kainenema toimetati viis isikut. Võimalikku joovet kontrolliti kokku 146 sõidukijuhti ja peeti kinni kaks joobes juhti. Kokku selgitati välja 21 liiklusalast väärtegu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles