Suur sponsorite pidu ehk kuidas Valgas pea kahe tuhande euroseid madratseid müüdi

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flaier
Flaier Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Saksa keelt purssiv blond jõuline meesterahvas näitamas võikaid pilte ummistunud veresoontest, kõrval vanem eesti keelt kõnelev tõlgirollis naisterahvas, kümmekond pehmetel toolidel istujat kuulamas juttu imemadratsist...

Just selline pilt avanes eelmisel reedel Valga kultuuri- ja huvialakeskuses, kus Saksamaa ettevõtte esindajad olid tulnud müütama oma hingematvalt kallist, kuid nende endi sõnutsi hädavajalikku madratsit.

Huvilised, sealhulgas mina, olid üritusest teada saanud postkasti potsatanud A4 suuruste flaierite vahendusel, mis kuulutasid, et oleme kutsutud suurele sponsorite peole, kelle toel saavad meie kotid täidetud kingitustega. «Ärge mõelge kaua ja osalege meie toredal sponsorite peol,» seisis muuhulgas kutsel. Muidugi oli kirjas ka see, et üritus on mõeldud inimestele alates 45. eluaastast, kuid ajakirjanikuna see mind ei heidutanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles