Ilmus esimene PRIA elektrooniline infokiri

, reporter Otepääl
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ülle Kübarsepp/Valgamaalane

Alates septembrist 2009 hakkab ilmuma põllumajanduse registrite ja informatsiooni ameti (PRIA) igakuine elektrooniline infokiri, mis võtab kokku möödunud perioodi olulisemad teemad ja annab ülevaate lähiajal saabuvast, vahendab pria.ee

Infokirja üks olulisemaid eesmärke on tuua klientideni veidi laiemalt PRIAga seotud teemasid ning tutvustada arenguid, mis muudavad klientidega suhtlemise lihtsamaks ja mugavamaks - infokirjast leiab tulevikus näiteks vastuseid konkreetsel perioodil olulisematele küsimustele.
Saab ka teada, kuidas võiks klientide ja PRIA omavaheline suhtlemine mõlema poole jaoks kiirem, lihtsam ja tulemuslikum olla.
Esimese infokirja lühitutvustus koos viitega infokirjale jõuab nende postkasti, kes on oma e-posti aadressi andnud PRIA kliendiregistrisse.
Kui soovitakse infokirja ka tulevikus kord kuus saama hakata, palutakse liituda PRIA infokirja listiga, mis on võimalik vastavasisulise registreerimislingi kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles