Algas fotokonkurss

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Valgale.
Vaade Valgale. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

SA Valgamaa Arenguagentuur kuulutas välja Valgamaa turismiobjekte, maakonnas toimuvaid sündmusi, loodust ja inimesi kajastava fotokonkursi «Tuntud ja tundmatu Valgamaa», mis kestab 1. märtsini, vahendab valgamaa.ee.

Konkursile oodatakse Valgamaal tehtud fotosid, mis kujutaksid maakonna turismiobjekte, sündmusi, traditsioone, loodust ja ehedaid inimesi.

Auhinnad jagatakse neljas kategoorias:
1. Valgamaa turismiobjekt
2. Meeleolukas sündmus Valgamaal
3. Valgamaa imeline loodus
4. Valgamaa tavad ja kombed

Igas kategoorias antakse välja kaupluse Euronics kinkekaart väärtuses 1000 krooni ja ajalehe Valgamaalane kvartalitellimus väärtuses 264 krooni.

Lisaks jagatakse välja järgnevad eksklusiivsed eriauhinnad:
Taagepera lossi hotell - ööbimine sviidis kahele koos hommikusöögiga
Pühajärve SPA hotell - ööbimine kaheses toas koos hommikusöögiga, lisaks ujula ja jõusaali kasutamine Otepää seikluspark - elamused maa ja taeva vahel Otepää seikluspargis neljale
Bernhard SPA - veeilma külastus perele
Otepää snowtubing - päevapilet perele
Klubi Tartu Maraton - suveniirid

Kategooriate võitjad ja eriauhindade saajad selgitavad välja žürii ja eriauhindade väljapanijad. Võitjad tehakse teatavaks 15. märtsiks 2010 konkursi veebilehel ja aadressil www.valgamaa.ee. Nendega võetakse ühendust.

Konkursi reeglite ja tingimustega saab tutvuda fotokonkursi veebilehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles