Töötukassa tunnustas partnereid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Kodu avamine.
Tõrva Kodu avamine. Foto: Timo Arbeiter

Sel aastal tunnustas töötukassa juba teist korda tööandjaid, kohalikke omavalitsusi ja koostööpartnereid, kellega oleme teinud tõhusaimat koostööd. Parimate partnerite nimetamisel said kaasa rääkida kõik töötukassa maakondlikud osakonnad.

Valgamaal oli 2013. aastal töötukassa parim koostööpartner tööandjatest AS Hoolekandeteenused Tõrva Kodu.
Eelmisel aastal leidis nende juures tööd 16 pikaajalist töötut. Samuti on nad juba teist aastat töötukassa vabatahtliku töö koostööpartnerid ja loonud seeläbi võimaluse kohaliku kogukonna töötutel ennast vajalikena tunda. Koostöös on leitud võimalused erinevate olukordade lahendamiseks töötute tööle aitamisel.

Isikutest pälvis aasta koostööpartneri tiitli tööklubi läbiviija Hille Krusberg. Kõigi tööklubis osalenute tagasiside tema kohta on olnud positiivne. Töötukassa töötajad ütlevad, et ei tunne pärast tööklubis osalemist heas mõttes oma kliente ära – nendega on väga head tööd tehtud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles