Tõrva odaviskajad võitsid Eesti tippvõistlusel kolm medalit

Liisi Ploom
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirt andis pühapäevasel võistlusel endast kõik ja tasuks tuli Eesti meistritiitel.
Magnus Kirt andis pühapäevasel võistlusel endast kõik ja tasuks tuli Eesti meistritiitel. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti meistrivõistlustelt kergejõustikus tuli Valga maakonda mitu medalit. Eriti edukas oli võistlus meie odaviskesangaritele, kuid mainimist väärivad ka muude heitealade sportlased.

Meeste odaviske kulla ja Eesti meistritiitli saavutas Tõrvast pärit Magnus Kirt, kes jättis seljataha Risto Mätase ning teise tõrvalase Tanel Laanmäe.

Laanmäe, kes eelneval viiel võistlusel võitnud oli, sõnas vahetult pärast seekordset võistlust antud usutluses Rahvusringhäälingule, et pinged olid suured ning samuti ei sujunud soojendus. Kuigi mehe enda ootused olid võistluse eel suured, on tema sõnul isegi hea, et vahepeal läheb ka halvasti, kuna maailmameistrivõistlused on ees ja mõnikord tuleb ka kaotada, et jälle võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles