Politsei manitseb paugutajaid

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui inimesi heli ja valgussähvatused tõepoolest häirivad, on politseil võimalik rahurikkujat suusõnaliselt või trahviga korrale kutsuda.
Kui inimesi heli ja valgussähvatused tõepoolest häirivad, on politseil võimalik rahurikkujat suusõnaliselt või trahviga korrale kutsuda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Detsember peaks olema jõulude tõttu eelkõige rahuaeg, kuid paraku häirivad seda rahu siin-seal ootamatult taevalaotusesse lendavad pürotehnilised tooted. Politseil on aga viise, kuidas rahurikkujaid korrale kutsuda.

Detsembri saabudes ilmuvad kaubalettidele pürotehnilised vahendid. Isegi kui inimesed ostavad need eesmärgiga tähistada vana aasta lõppu ja uue algust, leiab osa paugutitest ja rakettidest kasutust ka varem.

Paratamatult aga häirib selline tegevus nii kaaskodanikke kui lemmikloomi. Seaduse alusel aga ei tohiks nende vahenditega nii kergekäeliselt ringi käia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles