Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga kultuurikeskuses oli pühapäeval kuuendat korda heategevusüritusena maakonna lasterikaste perede jõulupidu, mille toimumises oli oma osa peale kultuurikeskuse Valga maavalitsusel, linnavalitsusel ja maakonna teistel omavalitsustel. Lisaks paljudel heldetel annetajatel.

Neljapäeval, 16. detsembril sattus Maardu kütuseterminali vea tõttu Olerexi Tõrva teenindusjaama müügile bensiin 95, mis oli segunenud diislikütusega. Pikemalt loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Tartu maakohus tunnistas eile Palupera vallavalitsuse endise sotsiaalnõuniku Anne Tutki süüdi kelmuses, omastamises ja arvutikelmuses ning mõistis talle nelja-aastase tingimisi vangistuse kolmeaastase katseajaga. Pikemalt loe ajalehest!

Toimetusele saabus vihje, et Valgas Pedeli jõe ääres talvitub luik. Milline tulevik teda oodata võiks, räägivad spetsialistid.

Valgamaa Jahi- ja Kalameeste Ühistu korraldas eelmisel nädalal lasteaia- ja algkoolilastele suunatud õppeprogrammi. Mida õpetati?

SEB Valga kontoris kohtusid kohalikud pangaametnikud ja AS Pindi Kinnisvara maaklerid, et vaagida laenu- ja kinnisvaraturu hetkeseisu ning ootusi uueks aastaks.

Pühapäeva lõunal kogunes Palupera rongijaama meeleolukas rahvahulk, et tervitada taas Eesti Raudtee jõulurongi, mis juba üheksandat aastat nii väikestele kui suurtele jõulurõõmu tooma oli tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles