Intervjuu: Looduspäeva magneti rolli täidab seekord Aleksei Turovski

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunnustatud ja armastatud zooloog Aleksei Turovski on Hummuli looduspäeva vaieldamatu magnet. Seekord räägib ta, mida meil loomariigi ülejäänud esindajatelt õppida oleks.
Tunnustatud ja armastatud zooloog Aleksei Turovski on Hummuli looduspäeva vaieldamatu magnet. Seekord räägib ta, mida meil loomariigi ülejäänud esindajatelt õppida oleks. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Hummuli vald korraldab laupäeval oma kuuenda looduspäeva, sedakorda pealkirjaga «Loomad on lahti». Valla kultuuritöötaja Anne Pai, kelle vedada on populaarne suvelõpusündmus kolmandat korda, ütleb, et looduspäevade edu saladus on Hummulis endas ja tema inimestes.

Peaesinejana on välja kuulutatud zoosemiootik Aleksei Turovski. On ta ikka kohal? Ta ise on enda kohta öelnud, et ei oska «ei» öelda.

«Turovski tuleb kindlasti ja ka teema, millest ta räägib, on paigas. Rääkisin temaga siiatulekust juba kaks aastat tagasi, kuid tol korral oli loomaaia juubel ning Turovski ei saanud töö tõttu tulla. Tänavune tulek on paika pandud juba detsembris ja üle kinnitatud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles