Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga gümnaasiumi remonditööde õigel ajal lõpetamine on tõsises ohus, kuna nõrga projekti tõttu lähevad lisatööd maksma miljoneid, mida linnavalitsusel aga praegu kukrus pole.

Valgamaalasest saab lugeda intervjuud Valga uue aselinnapea Ilmar Tõlneriga.

Statistikaamet otsib töötajaid aasta lõpus algavaks rahvaloenduseks. Kokku tuleb leida üle kahe tuhande inimese.

Valgamaalased teenisid maateatrite päeval kaks tunnustust. Hargla trupist teenis selle Allan Sarnik muheda taluperemehe rolli eest ja Tõrva trupist Asta Mäeorg mutikese hea mulgimurdelise esituse eest.

Pühapäeval selgusid Otepää laululapsed, kes esinevad 9. aprillil «Valgamaa laululapse» lõppkonkursil, mis samuti talvepealinnas toimub.

Nädalavahetusel laulsid Tsirguliina rahvamajas võidu maakonna vokaalansamblid. Põhjust rõõmu tunda oli kõigil.

Valga turniiribridži- ja mälumänguklubi võitis esmakordselt Palupera valla karikasarja, mis toimus tänavu 18. korda. Ühtlasi krooniti nad Valgamaa meistriteks – selle saavutusega on aga varemgi hakkama saadud.

Nädalavahetusel peeti Otepääl Baltic Biathlon Cup Otepää 2011 võistlused, kus Eesti laskesuusatamise tulevikulootused võidukarikad koju jätsid.

Laupäeval startis 42 jooksjat täispikale Otepää–Tartu maratonile. Vanima omataolisena Eestis toimus see 38. korda.

Tarbijalugu räägib sellest, et kuigi õunapuid võib lõigata peaaegu aastaringi, on selleks sobilik aeg ka märtsis, pikale veninud talvede puhul alles aprillis, kui keskmine õhutemperatuur nullilähedane.

Nädalavahetusel toimusid Keeni põhikoolis vabariiklikud noorte kotkaste võistlused. Seekordse, neljanda taolise oskuste proovilepaneku korraldas Kaitseliidu Valgamaa malev.

Kokkutulnud mälestasid taas kuulsat kindralit Jaan Sootsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles