Intervjuu: Uus ametnik loodab ära kasutada piirilinna eripära

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle kuu aja Valga linnavalitsuse ettevõtlus- ja arenguspetsialisti ametikohuseid täitva Daniel Kullamä esmamuljed ametist, töökaaslastest ning Valga linnastki on head ning oma valikuga on ta väga rahul.
Üle kuu aja Valga linnavalitsuse ettevõtlus- ja arenguspetsialisti ametikohuseid täitva Daniel Kullamä esmamuljed ametist, töökaaslastest ning Valga linnastki on head ning oma valikuga on ta väga rahul. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mai keskpaigast Valga linnavalitsuse ettevõtlus- ja arenguspetsialisti ametis olev Daniel Kullamä panustab kõige rohkem eri osapoolte koostööle. Ta lubab olla lüli ettevõtjate ja linnavalitsuse vahel ning anda endast maksimumi, et linna ettevõtluskeskkond edeneks.

Kust saite infot konkursi kohta ja mis ajendas teid sellele kohale kandideerima?

Info leidsin CV Keskuse tööpakkumiste hulgast. Kandideerima ajendas väljakutse, mida see ametikoht mulle pakkuda võiks. Kuna Valga linnavalitsuse ootused kandidaadile olid mulle sobivad, otsustasingi kandideerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles