Eeloleva nädala keskel on oodata hoovihma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmateenistuse praeguse prognoosi järgi jaanilaupäeval vihma eest pääsu ei ole.
Ilmateenistuse praeguse prognoosi järgi jaanilaupäeval vihma eest pääsu ei ole. Foto: Arvo Meeks

Kuni teisipäevani kujundab Eesti ilma Läänemere lõunaosast üle Baltimaade ja Soome Venemaale liikuv kõrgrõhuala, mille eemaldudes on paiguti oodata hoovihma.

Ilmateenistuse teatel on esmaspäeva öösel selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 6-10, rannikul kohati kuni 13 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 20-25, tuulepealsel rannikul 16 kraadi.

Teisipäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt idakaaretuul 1-7 m/s. Sooja on 8-14 kraadi. Teisipäeva päeval pilvisus tiheneb ning pärastlõunal sajab mitmel pool hoovihma ja on äikesevõimalus. Puhub valdavalt idakaaretuul 1-7 m/s. Sooja on 16-23 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt läänekaaretuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 8-12 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub valdavalt läänekaaretuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhtul pöördub tuul põhja. Sooja on 15-21 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles