Umbusaldusega silmitsi seisev Taro on osalenud Eesti 200 aruteludes

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Uuel nädalal umbusaldushääletusega silmitsi seisev Põlva volikogu esimees Igor Taro on osalenud uue võimaliku poliitilise jõu Eesti 200 aruteludel, kirjutab ERRi uudisteportaal. 

Aprillis Isamaa ja Res Publica Liidust lahkunud Taro ütles möödunud kuul ERRile, et edasisi poliitikaplaane on tal teha raske, kuid poliitikast kaduda ta ei plaani.

Taro kinnitas, et on osalenud maaelu piirkondade eksperdi ja ettekandjana ka uue võimaliku poliitilise jõu Eesti 200 aruteludel. «See, mis liikumisest edasi saab, eks tulevik näitab,» ütles ta rahvusringhäälingule.

Eelmise nädala Põlva volikogu istungil anti sisse umbusaldusavaldus esimehele Igor Tarole (valimisliit Tuleviku Põlvamaa). Sellele kirjutas alla 14 volikogu liiget 27st: kaheksa opositsioonist ehk Reformierakonna nimekirjast ja kuus volinikku Keskerakonna nimekirjast ehk praeguse koalitsioonipartneri ridadest.

Taro ütles Lõuna-Eesti Postimehele, et kutsus volikogu erakorralise istungi kokku esmaspäevaks, 28. maiks.

Loe pikemalt:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles