Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga keskstaadionil tehtud talvised kaevetööd jätsid järele augu, mida ei ole senimaani õnnestunud ära täita, kuna selle täide pidevalt vajub.

Meenutus nädalavahetusest. Leigol on klassikapäev: esimene kontsert läbi, kolm ees. Neeme Järvi ajab vaheajal noortega juttu. Valgamaalane ei saa jätta kasutamata võimalust maestro poole pöörduda. Alguses ta tõrgub, kuuldes sõna «Leigo» aga leebub. Intervjuud Neeme Järviga loe Valgamaalasest!

Möödunud õppeaastal juhtis Lüllemäe põhikooli direktori kohusetäitjana Tiit Lepp, Hummuli põhikooli aga kauaaegne direktor Ene Vent, kes nüüd pensionile jääda otsustas. Mõlemas omavalitsuses kuulutati välja konkurss direktori ametikohale ja nüüd on Karula ja Hummuli vallavalitsus konkursikomisjoni otsuse kinnitanud. Kes jätkavad direktoritena, loe ajalehest!

Valga kehvad linnatänavad valmistavad autojuhtidele peavalu. Nende seas on neidki, kes pöördunud linnavalitsusse kahjude hüvitamiseks.

Loodus näitab meile iga päev oma ilu, kuid tihti ei oska me kiirel ajal seda märgata ega hinnata. Jalutuskäik ümber Pedeli näitab meile, et huvitavat, mida teada, on ka siinsamas lävepakul.

Sellel suvel on Eestis tuuritamas tsirkus Madigan Saksamaalt. Selle juht on kireva elusaatusega Jack Scholl Jackson.

Käivitus Tõrva linna kultuurinädal, mis tipneb 12. ja 13. augustil toimuva loitsufestivaliga «Tuld ja Tõrva».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles