Ilm läheb veidi jahedamaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannamõnusid peaks siin-seal siiski nautida saama.
Rannamõnusid peaks siin-seal siiski nautida saama. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Kui viimase paari nädala õhusooja maksimumid on ulatunud 30 kraadini ja veelgi kõrgemale, siis nädala lõpu poole läheb ilm veidi jahedamaks, prognoosib ilmateenistus.

Neljapäeva öösel on vähese või vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 1-7 m/s. Sooja on 16-21 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 1-7 m/s, õhtul pöördub tuul läände ja edelasse. Sooja on 27-32, rannikul kohati kuni 24 kraadi.

Reede öösel on vähese või vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Puhub lääne- ja edelatuul 2-7 m/s. Sooja on 17-22 kraadi. Päeval on vähese või vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, pärastlõunal on võimalik äike. Puhub lääne- ja edelatuul 2-7, põhjarannikul kuni 10, puhanguti 14 m/s. Sooja 25-30, meretuulega rannikul 22 kraadi.

Laupäeva öösel pilvisus tiheneb ning kohati võib hoovihma sadada. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 15-20 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Vihmapilved levivad üle Eesti läänest itta ja on äikeseoht. Õhtul pilvisus hõreneb. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 20-25 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles