Metsnik sattus peale kuusevarastele

Andre Hanimägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsnik Veikko Asuri meele teeb kurvaks, et puud on võetud noorendiku pealt, kus RMK töötajad ise palju tööd teinud ja vaeva näinud on.
Metsnik Veikko Asuri meele teeb kurvaks, et puud on võetud noorendiku pealt, kus RMK töötajad ise palju tööd teinud ja vaeva näinud on. Foto: Andre Hanimägi / Valgamaalane

Valgamaal Põdrala vallas Riidaja küla lähistel võtsid kurjategijad riigimetsast maha ligi 120 noort kuusepuud. Eile avastatud kuritööga tekitatud otsene varaline kahju on hinnatud 1500 eurole, millele lisandub ka keskkonnale tekitatud kahju.

Kuriteo avastas eile hommikul RMK metsnik Veikko Asur. Kuus aastat metsnikuna töötanud Asur ei ole oma praktikas nii suurele vargusele peale sattunud. «Siin-seal näed mahavõetud üksikuid puid, aga see on ikka suur kogus,» rääkis ta.

RMK Valgamaa metsaülem Risto Sepp lisas, et riigivarasse suhtutakse igal juhul hoolivalt. "Ka siis, kui on maha võetud vaid mõni puu, teavitame sellest politseid."

Pikemalt loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles