Haiglaravil viibib 28 koroonapatsienti

Copy
Tartu Ülikooli kliinikumis on ravil 7 inimest, neist 3 vajab intensiivravi ja 2 seisund on kriitiline.
Tartu Ülikooli kliinikumis on ravil 7 inimest, neist 3 vajab intensiivravi ja 2 seisund on kriitiline. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Teisipäevaõhtuse seisuga vajab Eestis uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 28 patsienti, neist 7 on intensiivravis ning 5 on kriitilises seisundis.

Pärnu haiglas on 6 inimest, neist 5 seisund on stabiilne ja 1 kriitiline. Ida-Tallinna keskhaiglas on 2 inimest, üks neist vajab intensiivravi, kuid on stabiilses seisundis. Põhja-Eesti regionaalhaiglas on 2 inimest, mõlemad kriitilises seisundis. 

Tartu Ülikooli kliinikumis on ravil 7 inimest, neist 3 vajab intensiivravi ja 2 seisund on kriitiline. Lääne-Tallinna keskhaiglas viibib hetkel 9 inimest, nende kõigi seisund on stabiilne ja nad ei vaja intensiivravi. Ida-Viru haiglas on 2 inimest, mõlema seisund on stabiilne. Haiglatest on välja kirjutatud 8 inimest.

Võrumaal on haigestunuid teadaolevalt 38.

Eile tuvastasid laborid 17 koroonaviirusesse nakatunut, kokku on Eestis koroonaviirus diagnoositud 369 inimesel. Kokku on tehtud 4041 testi, ööpäevaga lisandus 317 testi. Lisandunud 17 positiivsest tulemusest 5 oli pärit Harjumaalt, 5 Võrust, 4 Saaremaalt, 1 Tartust, 1 Viljandist ja ühel puudus isikukood. Vanusjaotuses suurt muutust ei ole ja üheski vanusegrupis olulist arvulist lisandumist samuti mitte, juurde tuli kolm 60+ positiivset, kokku on neid 63.

Võrumaal on haigestunuid teadaolevalt 38.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles