Credit24 otsib Valgamaa spordi taustajõudu

Copy
Foto: Credit24

Credit24, kes on aastaid toetanud Eesti spordielu, algatas inimeste tunnustamise uue traditsiooni, millega kutsutakse märkama spordi taustajõude. Esimesena kuulutatakse konkurss välja Valgamaal ning võitjale kingitakse 500 eurot.

Credit24 turundusjuht Annika Parm ütles, et ettevõtte jaoks on Eesti sport olnud aastaid südameasi. „Credit24 Võrkpalli Meistriliiga nimisponsorina oleme üle 10 aasta seisnud selle eest, et võrkpall saaks areneda ja selle põneva spordiala juurde jõuaksid noored võrkpallurid, kes saavad tuntud tegijatelt motivatsiooni ja indu,“ rääkis Parm. „Samuti hindame väga põhimõtet, et sport ei tähenda ainult ilusaid hetki võistlust võites, vaid selle juurde kuuluvad ka rasked treeningud, ebaõnnestumised ja eneseületused, mis tulevad väga raske tööga,“ lisas ta.

Seetõttu algatas Credit24 uue inimeste tunnustamise traditsiooni, mille eesmärgiks on leida iga maakonna spordielu tõelised taustajõud. Esimesena soovitakse märgata Valgamaa inimesi. „Spordielus on väga palju inimesi, kes pingutavad selle nimel, et sport oleks meie elu igapäevane osa. On treenereid, kes pühendanud terve elu sellele, et lapsi treeningpisikuga nakatada, füsioterapeute, kes aitavad sportlastel taastuda, võimlate ja spordisaalide rajajaid ning töös hoidjaid, ustavaid fänne ja toetajaid. Me tahaksime leida igast maakonnast isikud, kes seisavad spordi ja sportlaste selja taga, olles nende tõelised taustajõud,“ tegi Credit24 turundusjuht üleskutse jagada ettepanekuid inimestest, kes võiksid olla pärjatud kohaliku spordielu taustjõu tiitliga. Iga maakonna võitja saab auhinnaks 500 eurot.

Kui teate, kes on Valgamaa spordi taustajõud, siis esitage tema kandidatuur aadressil: www.credit24.ee/sporditaustajõud

Advertisement
Copy
Tagasi üles