Otepää vald jagas toetusraha

Mati Määrits
, reporter
Copy
Mittetulundusühing  Sangaste Seltsilised, kes tõi viimatisele üldtantsupeole pererühma Sangaste Rukkikakerdajad, saab toetust 500 eurot.
Mittetulundusühing Sangaste Seltsilised, kes tõi viimatisele üldtantsupeole pererühma Sangaste Rukkikakerdajad, saab toetust 500 eurot. Foto: Mati Määrits

Otepää vallavalitsus jagas veebruari alguses nii kultuurialase huvitegevuse tegevustoetust, kultuuriürituste toetust kui ka kogukondliku arendustegevuse  toetust.

Nii näiteks said 650 eurot mittetulundusühingud Eveko Koor, Nuustaku, Otepää Muusikaühing, Pillipuu ja Sangaste Seltsilised, kes veavad eest koorilaulu, rahvatantsu ja puhkpilliorkestrit. MTÜ Tõlliste-Puka-Sangaste segakoor peab toime tulema 350 euroga ning MTÜ Pühajärve Koduteater 280 euroga.

Otepää naisselts sai nelja ürituse - Emadepäev, Käsitöömeistrite laat, Isadepäev ja Talvepealinna Talveturg - korraldamiseks ühtekokku 1760 eurot. Erineva suurusega toetusega saavad arvestada ka rahvusvahelise õueskudumise päeva, "Naljakuu aprill", Pühajärve XXIV Puhkpillipäevade,  mootorratturite sügispäevade, Valgamaa memmede tantsupäeva jpt ürituse korraldajad.

Kogukondlikuks arendustegevuseks said 1000 eurot tegevustoetust MTÜ Kappermäe Selts, MTÜ Pilkuse Külaselts ja MTÜ Josephine (toetusraha sees on ka 500 euro küla- või seltsimaja majandamiskuludeks). Veel toetati vastlapäeva, koristustalgute, biojäätmete kompostimise koolituse jpt ettevõtmiste korraldamist.

(Täpsem ülevaade Otepää valla koduleheküljelt)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles