Lõuna-Eesti Postimehe ajakirjaniku lugu pääses parimate sekka

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tiit Loim
Tiit Loim Foto: Arvo Meeks

Täna selgusid Jaan Tõnissoni meediaauhindade valdkondlike preemiate nominendid. Nende sekka pääses ka kaks Lõuna-Eesti Postimehe tegijat – parima maakonnalehtede olemusloo kategoorias kandideerib Tiit Loim ja aasta disaineriks Ivari Lipp.

Hindamiskomisjon valis 2021. aasta parima maakonnalehtede olemusloo nominentide sekka Lõuna-Eesti Postimehe ajakirjaniku Tiit Loimi loo «Noorus ei tule iial tagasi», mis ilmus ajalehes 12. märtsil.

Loimi kõrval on nominendid Sakala ajakirjanik Kadri Allikmäe looga «Iseseisvate emade mitu palet: kokk, autojuht, õpetaja, viiking, tähesõdalane, puuraidur ...» ja Aime Jõgi Tartu Postimehest looga «Haigus on võtnud noorelt naiselt töö, karjääri ja jalad. Siiski ei anna ta alla».

Küljendaja Ivari Lipp
Küljendaja Ivari Lipp Foto: Margus Ansu

Ivari Lipp kandideerib aga preemiale kujundustega lugudele «Tuikuval sammul kaine elu poole. Või tagasi vanglasse» 19. veebruari lehenumbris, «Nagu vaese mehe vallamaja – pastoraadid hoiavad maaelul hinge sees» 14. mai ajalehes ja «Kes kaitseb tükkideks rebitud lapsi?» 26. novembril.

Valdkondlike preemiate nominentide preemia suurus on 500 eurot ja laureaadi preemia suurus 1000 eurot. Auhindade saajad selguvad 3. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles