Reedel tuleb nii väheseid külma- kui soojakraade

BNS
Copy
Talvine Võrumaa.
Talvine Võrumaa. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb reedel nii väheseid pluss- kui ka miinuskraade.

Öösel on pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, rannikualadel tuiskab, Lääne- ja Lõuna-Eestis tuleb sekka ka vihma. On jäiteoht. Tuul pöördub mandril lõunakaarest idakaarde ja puhub 2-7 m/s, saartel ja põhjarannikul pöördub kirdesse ja põhja ning pärast keskööd tugevneb 8-13, puhanguti 17, hommikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +2 kraadi. Libeduseoht säilib.

Peipsi järvel puhub valdavalt idakaare tuul 2-7 m/s. Sajab lund ning nähtavus on mõõdukas või halb. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +1 kraadi.

Päeval on pilves ilm. Hooti sajab lund, Lõuna-Eestis ennelõunal ka lörtsi ning tuiskab. Pärastlõunal lääne poolt alates sadu lakkab ja pilvisus hõreneb. Puhub põhja- ja loodetuul 6-13, puhanguti 15, saartel ja läänerannikul 21 m/s, õhtul nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur langeb vahemikku -3 kuni +1 kraadi.

Peipsi järvel puhub põhja- ja loodetuul 7-11, puhanguti 14 m/s. Sajab lund, ennelõunal ka lörtsi, ühtlasi tuiskab, kuid õhtul sadu harveneb. Nähtavus on mõõdukas või halb. Õhutemperatuur langeb vahemikku 0 kuni -2 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles