Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää vallavolikogu liige Jaanus Raidal kasutas mullu valla bussi. Vallavanem tunnistab nüüd hiljutise bussiskandaali valguses, et seda poleks pidanud talle lubama.

Kuna grippi haigestumine on tõusnud, soovitab Valga haigla haigeid ilma mõjuva põhjuseta mitte külastada või kooskõlastada see raviarstiga.

Karula valla elanik on nördinud prügivedaja Veolia peale, kes tema arvates tegeleb monopoolses seisus olijana lihtsalt väljapressimisega. Veolia kliendi arvamust ei jaga.

Omavalitsuste liidu koosolekul oli arutlusel maakonna mainekujundus. Valgamaa partnerluskogu palgatud ekspert Linnar Priimägi esitas analüüsi detsembris tehtud testidest. Pikemalt loe laupäevasest Valgamaalasest!

Kolmapäeval algas Otepääl kahepäevane eriolümpia, mis varasematest oluliselt erines. Põhiliselt tõi võistlus kokku noored spordihuvilised.

Rimi kauplused üle Eesti andsid klientidele võimaluse hääletada oma lemmikteenindaja poolt. Valga Rimi populaarseimaks teenindajaks osutus pikaajalise kaubandustöö kogemustega Ljubov Kungus.

Sarja «10 olümpiastarti» teiselt osavõistluselt Tallinnas tuli Valgamaale kaks alavõitu. Tublide tulemustega tulid toime nii Valga, Tõrva kui Ritsu noored.

Veebruari lõpus toimusid Valga Ärikeskuse lasketiirus noorte lahtised kolmepäevased karikavõistlused õhupüssist laskmises. Tulemusi vaata paberlehest!

Eesti linnade talimängudel Võrus saavutas Tõrva võistkond 16 linna konkurentsis 7. koha. Väikelinnade hulgas võideti 4. koht. Teised maakonna linnad võimalust osaleda ei leidnud.

Inimesed kipuvad alkoholi mõju oma tervisele alahindama, on veendunud Tervise Arengu Instituudi ekspert Iisi Saame.

Valga linnavalitsuse ja kultuurikeskuse korraldatud pidulik pärastlõuna kolme kuu eakatele juubilaridele tõi kodust välja nii õnnelikud kui kurvad inimesed ja tegi nad vähemalt sel kokkusaamisel tähtsaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles