Ägedad kingid lastele, mis toovad naeratuse näole

Kaup24
Copy
Foto: Pixabay

Saabumas on laste sünnipäev või mõni teine tähtpäev? Kingituste soetamine võib vahetevahel olla üpriski keeruline ja seda eriti lastele, sest tihtipeale ei ole täiskasvanud kursis nii-öelda viimase aja kõige populaarsemate mängude ja mänguasjadega. Oleme pannud kokku mõned kingiideed, mis töötavad alati. Tutvu soovitustega ja leia laste kingid Kaup24 ja Hansaposti e-poodide valikust!

LEGO Harry Potter või mõne teise tuntud tegelase kohta

LEGO on tõeliselt uskumatu mäng, mis rõõmustab lapsi ja täiskasvanuid. Nende tootevalik suureneb iga aastaga ja pakub lõpmatul hulgal mängurõõmu. Kui ostad kinki väikesele lapsele, siis leiad neile mõeldud lihtsamad LEGO komplektid, aga kui kinki on vaja juba suuremale lapsele, siis tõeliselt hitiks on loomulikult kõiksugused kollektsioonid, mis on seotud tuntud animafilmide või muude tegelastega.

Üheks selliseks on LEGO Harry Potter ainetel. Selle valikuga ei saa kunagi valesti minna, sest LEGO ja Harry Potter mõlemad on niivõrd ajatud ja elevust pakkuvad teemad. LEGO Harry Potter on ideaalne kink lastele, kes armastavad nuputamist ning on tõelised Harry Potteri fännid. Ja selliseid lapsi on väga palju. Aga see ei pea olema just LEGO Harry Potter, vaid võib olla ka mõni teine tuntud tegelaskuju, mis on põneva mängu välja töötamisse kaasatud. Näiteks on olemas ka spetsiaalsed kollektsioonid seriaali “Sõbrad” või mängu “Minecraft” kohta. LEGO valikust leiab midagi igal vanusele.

Robotid ja transformerid

Transformerid on robotid, mis on inspireeritud samanimelisest ulmefilmist, mis on saanud tuntuks üle kogu maailma. Nende mänguasjad imiteerivad filmi tegelasi, mida kasutades saab välja mõelda põnevaid ja ulmelisi mänge. Transformerid ei ole mitte ainult poiste lemmikud, vaid ka paljud tüdrukud armastavad nendega mängida. Samuti ka teiste robotitega. Kui oled minemas lapse sünnipäevale, kes armastab avastada uusi asju ning talle meeldib oma fantaasiat kasutada, siis kingi talle mõni robot, transformer või muu mänguasi, millega saab välja mõelda mänge, mis on täis fantaasiat ja põnevaid väljakutseid.

Erinevate funktsioonidega robotid arendavad ka lapse tehnilist ja loogilist mõtlemist lõbusal viisil. Seega tegemist ei ole niisama mänguasjaga, vaid võib öelda, et arendavate mängudega, mida oskuslikult kasutades saab arendada palju vajalikke oskuseid.

Spordivahendid aktiivseteks päevadeks

Laste kingitused ei pea olema alati mänguasjad, vaid need võivad olla seotud ka liikumisega. Kui sa tead, et tal on mõni sportlik hobi, siis üllata last uue jalg-, korvpalli, tõukeratta või hoopiski rulluiskudega, et ta saaks võtta ette retkesid koos oma perega. Selleks võivad olla ka uued sporditossud või hoopiski mugavad dressid, millega õues ringi joosta ja jalgrattaga sõita. Mõtle, mis kingisaajale võiks meeldida ja pea läbirääkimisi tema vanematega, et leida ideaalne kingitus.

Copy
Tagasi üles