Miks on laste soojad kummikud vajalikud?

Kaup24
Copy
Foto: © Getty Images canva.com

Laste soojad kummikud ehk voodriga kummikud on hädavajalikud jalanõud meie kliimavöötmes. Tihtipeale on kevad ja sügis sajune ning õues pole päris soe. Selleks, et sinu lapsed saaksid nautida õues veetmist ka vihmastel päevadel, siis soojad kummikud on heaks jalavarjuks, mida kanda. Miks ja kuidas valida laste soojad kummikud?

Vastupidavad ja kvaliteetsed laste soojad kummikud

Meil on sulle üks hea uudis, nimelt ei pea sa pärast selle artikli lugemist poodi tormama, vaid saad kerge vaevaga valida sobivad laste soojad kummikud Hansapostist või Kaup24-st. Leia sealt lapsevanemate lemmikbrändid: Reima, Viking, Lemigo ja teised. Osta laste kummikud igas vanuses lastele ning vali parimate mustrite ja stiilide vahelt. Nendest e-poodidest leiad kvaliteetsed brändid, mille toodetes ei pea kahtlema.

Soojad laste kummikud täidavad kahte olulist eesmärki: vihmaste ilmade korral hoiavad varbad kuivas ja lisaks kõigele ka soojas. Kui kummikute üheks suureks mureks on olnud vähene sooja hoidvus, siis laste soojad kummikud on midagi, millega seda probleemi pole. Kui sa soovid, võib sinu laps ka voodriga kummikutesse paksemad sokid panna, et tagada veelgi mõnusam ja soojem jalanõu. Aga see pole alati vajalik.

Vali laste soojad kummikud vastavalt oma lapse jala suurusele. Sa ei tea seda? Sel juhul soovitame enne tellimist see üle mõõta. Aseta jalg vastu seina ja mõõda kuni pikema varbani jalalaba pikkus. Vastavalt saadud mõõdule saad valida välja laste soojad kummikud, mis sobivad. Kui sinu laps on vanuses, kus jalg kasvab palju, võid poole numbri võrra suuremad jalatsid osta.

Kui sa tead täpselt, milline jalatsi number sinu lapse jalale sobib, saad hakata otsima sellele vastavaid kummikuid disaini põhjal. Laste soojad kummikud peavad siiski olema ka rõõmsad ja lahedad. Vali kas tema lemmikvärv, muster või mõne lemmiku tegelaskuju pildiga kummikud. Arvesta ka sellega, millist värvi on lapse teised sügis- ja kevadriided, et soojad kummikud sobiksid sinna juurde kui valatult. Õnneks on tootevalik nii suur, et sealt leiab just sellised laste soojad kummikud nagu sina ja sinu laps soovivad.

Kokkuvõte, kuidas valida laste soojad kummikud

Oled otsustanud tellida e-poest? Väga hea otsus, sest sa hoiad e-poest ostlemisega kokku enda aega ja saad palju kergema vaevaga ligi suurele tootevalikule. Selleks, et laste soojade kummikute ostmine läheks kergelt, arvesta järgnevaga:

  • Veendu oma lapse jala suuruses ja kui sa ei tea täpselt, mis selleks on, mõõda. Nii tead täpselt, millist numbrit otsida.

  • Kui sa tead täpselt, milliseid brände või materjale eelistad, siis kasuta e-poes filtreid ja sorteeri välja need tooted, millest päriselt huvi tunned.

  • Tutvu iga toote kirjeldusega, et olla kindel, kas need on just sellised laste soojad kummikud, mida oled otsima tulnud.

  • Soorita alati ost turvalisest ja usaldusväärsest e-poest.

Need soovitused kehtivad kõikidele laste toodetele, mida soovid e-poest tellida. Olgu selleks siis spordidressid, vihmariided, laste jalatsid või midagi muud. Leidmaks õiged spordidressid või teised lasteriided, tuleb samuti olla kindel laste suuruses. Õnneks on paljud suurused esitatud koos lapse vanusega, mis aitab sul paremini mõista, milline number talle selga läheb.

Copy
Tagasi üles