Elektriline murutraktor aitab hooldada sinu aeda

Kaup24
Copy
Foto: pexels.com

Murutraktor on väga tõhus ja efektiivne abiline, et muru niita. Seda, millal aga valida tavalise murutraktori asemel elektriline murutraktor ja mis on selle eelised, saad teada järgmistest lõikudest.

Elektriline murutraktor - millised on selle eelised?

Murutraktor on esmaseks valikuks siis, kui on vaja niita suuremat aeda. Väiksemas aias teeb töö ära klassikaline niiduk või robotmuruniiduk ja murutraktori soetamine ei ole vajalik. Kui enamjaolt valitakse murutraktor, mis töötab bensiini jõul, siis elektriline murutraktor kasutab elektrienergiat. Võrreldes nii öelda klassikalise ja enamlevinud mudeliga, on elektrijõul töötaval murutraktoril mitmeid eeliseid.

1. Elektriline murutraktor on vaikne ja seetõttu meeldib see väga nii sinu naabritele kui ka sulle endale. Kasutades elektrilist murutraktorit, ei ole vaja kaitsvaid kõrvaklappe kasutada ja selle asemel saad hoopiski nautida looduse helisid.

2. Enam pole vaja kütuse või õli määrimisega tegeleda. Kõik inimesed, kes on murutraktori õli vahetanud teavad, kui tülikas see võib olla. Kuigi ka elektriline murutraktori mootor vajab määrimist, siis selle teostamine ei ole niivõrd keeruline.

3. Ei eralda heitgaase ja on sobilikuks valikuks kõigile, kes hindavad keskkonnasõbralikke lahendusi. Kui bensiinimootoriga murutraktori töötamisel eralduvad heitgaasid, siis elektrilise murutraktori kasutamisel seda ei teki.

4. Kauakestev aku tagab ka suurema maa-ala kerge ja kiire niitmise. Muidugi sõltub see seadme aku pidavusest ja sellest, kui suure aiaga täpselt tegemist on, aga uuemad elektrilised murutraktorid on piisavalt hea aku kestvusega, et suudavad teha vajaliku töö ära ühe korraga.

5. Kokkuhoidlik lahendus ja seda mitte ainult meie planeeti silmas pidades, vaid võttes arvesse kogu hooldust. Seda tüüpi murutraktorid vajavad väga vähe hooldust ja kuna ka kütuse soetamisele ei tule enam nii palju kulutada, on elektriline murutraktor hea ja rahakotisõbralik valik.

Kust osta elektrilist murutraktorit?

Kui sa soovid endale osta uue murutraktori, siis tasub pilgud heita Kaup24 ja Hansaposti tootevaliku poole. Mõlemast e-poest saab valida välja omale sobiliku murutraktori, nii elektrilise kui ka bensiini jõul töötava. Selleks, et kogu valikust leida sobiv elektriline murutraktor, mõtle järgmise peale:

  • Oluline on niidu kvaliteet ja seadme võimsus, et tagada tulemus, millega oled rahul.
  • Uuri lähemalt, kui mugav on ühte või teist seadet kasutada.
  • Kas sellel on olemas muru kollektor või mitte.

Need on ühed olulisemad aspektid, millele tähelepanu pöörata. Võrreldes neid näitajaid erinevate mudelitega, mis on silma jäänud, on sul võimalik valida parima hinna ja kvaliteedi suhtega elektriline murutraktor.

Valides aiatehnikat e-poest, säästad nii enda aega kui saad osa suurepärasest tootevalikust, mis sisaldab paljude erinevate brändide tooteid. Head valimist ja mugavat niitmist!

Copy
Tagasi üles