Uuel nädalal ilm muutub

BNS
Copy
Ilmaprognoosi järgi pöörab ilm uuel nädalal sulale.
Ilmaprognoosi järgi pöörab ilm uuel nädalal sulale. Foto: Urmas Luik

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi pöörab ilm järgmisel nädalal sulale.

Pühapäeva öösel pilvisus tiheneb. Kohati sajab vähest lund. Puhub ida- ja kirdetuul 3-9, saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Külma on 7-12, Virumaal kuni 18, saartel 3-6 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub ida- ja kirdetuul 3-9, saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Külma on 2-7 kraadi, saarte rannikul tuleb kohati 0 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves ilm. Pärast keskööd levib lume- ja lörtsisadu lõuna poolt põhja, hommikul sajab kohati vihma. On jäidet. Puhub ida- ja kirdetuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Külma on 2-7 kraadi, saarte rannikul tuleb kohati 0 kraadi ning hommikuks temperatuur tõuseb veelgi. Päeval on pilves ilm. Sajab lund, lörtsi, saartel ja Lõuna-Eestis ka vihma. On jäidet. Puhub ida- ja kirdetuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on Põhja-Eestis vahemikus 0 kuni -3, saartel ja Lõuna-Eestis 0 kuni +2 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Sajab lund, lörtsi ja vihma, hommikuks läheb sadu kõikjal üle vihmaks ja hõreneb. On jäiteoht. Puhub ida- ja kagutuul 3-8, põhjarannikul kuni 12, puhanguti 17 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi ning hommikuks tõuseb. Päeval on pilves ilm. Kohati sajab vihma. Tuul pöördub lõunasse ja edelasse ning puhub 3-9, ennelõunal rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 1-4 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles