Päevatoimetaja:
Tomi Saluveer

Jõulupidu kodus: parimad jõulukostüümid ja kaunistused

Copy
Foto: Shutterstock

Jõulud on aeg, mil perekond ja sõbrad kogunevad kodus, et tähistada üheskoos pidulikku hooaega. Miks mitte lisada jõulupeole erilisust ja rõõmu lõbusate jõulukostüümidega?

Jõulukostüümid ei ole mõeldud ainult lastele, vaid pakuvad meelelahutust ja pidulikkust ka täiskasvanutele. Ükskõik, kas eelistate klassikalist jõuluvana, lõbusat lumememme või hoopis lumehelbekest, valikuid on rohkesti.

Kaup24 on teinud jõuludeks valmistumise ja päkapikkude töö aga veelgi lihtsamaks. Tellitud kaubad toimetatakse kohale kiirelt, kõigest 1-2 tööpäeva jooksul üle kogu Eesti. Lisainfot loe siit.

Parimad jõulukostüümid: jõuluvana ja lumememm

Kui rääkida jõulukostüümidest, siis üks klassikalisemaid ja alati armastatud valikuid on jõuluvana kostüüm. Jõuluvana roll jõulupeol toob alati naeratuse näole, olgu siis tegemist kingituste jagamise või lihtsalt piduliku meeleolu loomisega. Kaup24 e-poes on saadaval lai valik jõuluvanale sobivaid kostüüme, mis muudavad iga peo eriliseks. Kui teil on varnast võtta jõuluvana kostüüm, saate täita jõuluvana rolli kodus või üllatada külalisi jõulupeol.

Teine populaarne valik on lumememme kostüüm, mis toob lisaks pidulikkusele ka nalja ja lõbusust. Hansapost pakub erinevaid lumememme stiilis kostüüme, mis sobivad suurepäraselt nii lastele kui ka täiskasvanutele. See on ideaalne valik, et luua igasse kodusse jõulutunne ja samas mõnus ning mänguline õhkkond.

Lõbusad kostüümid kogu perele: päkapikud, põhjapõdrad ja palju muud

Lisaks klassikalistele jõuluvana ja lumememme kostüümidele on veel palju teisi vahvaid valikuid, mis toovad jõulupühadesse rõõmu ja erksust.

  • Päkapiku kostüümid on alati populaarsed nii laste kui ka täiskasvanute seas. Väikesed päkapikud võivad lisada mängulist meeleolu igale jõulupeole, pakkudes võimalust muuta pidu meeldejäävaks nii noorematele kui ka vanematele pereliikmetele.

  • Põhjapõdra või näiteks piparkoogi kostüümid on samuti lõbus viis jõuluhõngu tuua, eriti kui soovite, et kogu pere osaleks kostümeeritud lõbusas mängus.

  • Lumehelbekesed või inglid sobivad eriti hästi neile, kes soovivad veidi rahulikumat ja pidulikumat välimust.

Jõulunõud ja kaunistused – kodu pühade meeleolu loomiseks

Kostüümid on küll tähtis osa jõulupeo meeleolust, kuid täieliku piduliku atmosfääri loomiseks ei saa unustada kaunistusi ja jõulunõusid. Erilised nõud ja lauaseaded lisavad igale jõulupeole pidulikkust ja teevad koosviibimise meeldejäävaks. Atmosphera ja VidaXL pakuvad laia valikut jõuluteemalisi lauanõusid ja kaunistusi, mis sobivad igasse koju.

Et jõulude ettevalmistused oleksid veelgi lihtsamad, saate Kaup24 e-poes kasutada "salvesta tootelingid" funktsiooni. See funktsioon võimaldab teil talletada kõik vajalikud tooted, olgu see siis kostüüm, jõulunõud või kaunistused, et need hiljem kiiresti üles leida ja ostukorvi lisada.

Unustage pikk ootamine: Kaup24 toob ostud kiirelt kohale

Kaup24 pakub nüüd kiiret ja tasuta tarnet üle Eesti! Telli "KÄTTE 1-2 PÄEVAGA/LAOS OLEMAS" märgistusega tooted ja saate need kätte vaid 1-2 tööpäevaga.

Tasuta transport kehtib alates 20€ tellimustele ning hõlmab üle 1000 pakiautomaadi ja 100 postkontori. Tallinna piires on tarne veelgi kiirem - vaid 1 tööpäev!

Suuremõõtmelisi tooteid saab aga tasuta kätte Tallinnas asuvast Omniva Kaup24 väljastuspunktist.

Tellige mugavalt ja säästke aega Kaup24-ga! Lisainfot leiate siit.

Kokkuvõte

Jõulukostüümid on suurepärane viis tuua pühadesse rõõmu ja lõbusust, olenemata sellest, kas valite klassikalise jõuluvana kostüümi või mängulise lumememme kostüümi. Koos pidulike jõulunõude ja kaunistustega loote nõnda kodus tõelise pühademeeleolu, mida naudivad nii väikesed kui suured, ja mis kõige olulisem – üheskoos.

Copy
Tagasi üles