Ukraina turismikorraldajad väisavad Otepääd

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää raekoda
Otepää raekoda Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lõuna-Eestis viibivad 24.–28. juulini MTÜ Euregio Pskov Livonia ja MTÜ Võrtsjärve Ühenduse organiseeritud tutvumisreisil Ukraina turismifirmade esindajad. Külastatakse ka Valgamaad.

Ukraina turismiettevõtted on avaldanud soovi laiendada pakutavate turismireiside geograafiat, sest sealne maksujõuline turist otsib uusi huvitavaid turismi sihtkohti. Sealhulgas on oluliselt suurenenud huvi Eesti vastu ning seda eelkõige maaturismi osas, selgitas MTÜ Euregio Pskov-Livonia tegevjuht Ain Jõesalu

Tootetutvustusreisi ajal korraldatakse kaks koostööseminari, et vahetada kontakte ja koostöömõtteid – 25. juulil algusega kell 14 Viljandis ja 27. juulil kell 9 Tartus.

26. juulil külastavad turismifirmade esindajad Otepää piirkonda. Tutvutakse Tehvandi spordikeskuse, Lutsu turismitalu, Kuutsemäe puhkekeskuse, Otepää seikluspargi ning Otepää Golfiga. Pärastlõunal lahkutakse Valgmaalt ja suundutakse maanteemuuseumi.

Ukraina poolelt osaleb 10 turismioperaatorit Tšernigovist (oblasti elanike arv 1,2 milj) ja neli turismioperaatorit Kiievist (elanike arv 3 milj).

Ettevõtmise koostööpartnerid on SA Lõuna-Eesti Turism, SA Tartumaa Turism, SA Otepää Turism ja Valgamaa Partnerluskogu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles